Чудо от Топ Шоп!

Днес стана чудо! Щастлива съм, че все още сред нас има хора с добри сърца!  Случайно попаднах на обява публикувана от Dnes.bg на 71-годишен дядо, който е написал върху лист от тетрадка закачен върху едно дърво, че загубил наколенката си. В обявата човекът е посочил адреса си, с молба, който намери наколенката да му я върне. Буквално за минути се получи диалог с разни хора, установи се от кой град е (Шумен). Появи се идея, да се закупи нов комплект наколенки, който да му бъде изпратен… И, стана  чудо! Преди да се организира цялата работа по изпращането на парите и закупуването на наколенките, се включиха хората от Топ Шоп, които ни увериха, че ще изпратят на дядото нов комплект наколенки безвъзмездно.  Освен ЕВАЛА, нямам какво да кажа. Браво на Топ Шоп за съдействието и проявената човечност!

Някои хора, ще си кажат “ Какво толкова за една наколенка“. Да, за някои това е нещо маловажно и дори комично, но за възрастните хора, които живеят с малките си пенсии, това е нещо много важно, нещото, което им помага да се чувстват добре и да се движат. Още веднъж благодарности на Топ Шоп за сърдечността!

obiava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето тук може да проследите историята на случая: http://www.dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6672&pid=51613/slideshow.php?mreporter&id=6672&pid=51613

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s